erhvervstransport

Afdeling for erhvervstransport

H.C. Andersens Transport ApS – Vi leverer effektiv erhvervstransport

Hvis du ønsker en hurtig og effektiv transportservice, hvor dine varer bliver fragtet ud til tiden, så har du det ligesom os. H.C. Andersens transport ApS kører dagligt erhvervstransport til destinationer i både Danmark og udland for vores mange kunder. Vi bestræber os altid på at finde den bedst mulige løsning til din virksomheds behov. Vi hjælper med at transportere både enkeltgenstande, paller og specialløsninger og vi leverer lige til døren. Afhentning og levering sker fra hele landet på det tidspunkt, der passer dig bedst. Alle vores chauffører er fagligt dygtige og rutinerede i alle former for opgaver, det er din garanti for en sikker levering.

 

Få en samarbejdsaftale med H.C. Andersens Transport ApS

H.C. Andersens Transport ApS har mange års erfaring i branchen og har dagligt glade og tilfredse kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have et transportfirma der er til at stole på, og derfor skal du vælge H.C. Andersens Transport ApS som dit næste erhvervstransportfirma.

Alle transporter med H.C. Andersens Transport ApS er inklusiv en tryghedsgaranti og fuld forsikring, så dit firma kan bekymre sig om andre ting. Hvis dit firma har brug for flere erhvervstransporter, kan du med fordel oprette en samarbejdsaftale med os. Den sikrer dit firma endnu bedre aftaler og fordele ved din erhvervstransport. I vores samarbejde vil vi gøre alt for at skabe en personlig tryghed hos vores kunder, hvad enten der er tale om en enkelt transport, sporadisk eller et længerevarende tæt samarbejde.

H.C. Andersens Transport ApS tilbyder også kurerservice til akut opståede forsendelser både til ind- og udland.

Du kan læse mere om vores kurerservice her.

 

H.C. Andersens Transport ApS hjælper også med flytningen og opbevaring

Har dit firma brug for nedpakning og udpakning i forbindelse med erhvervstransporten, så hjælper vi også gerne til der. Efter ønske kommer vores medarbejdere og hjælper dig med at få samlet dit gods, så det bliver pakket og sikret på bedst mulig måde. Vi hjælper selvfølgelig også gerne til ved udpakningen.

Hvis der er brug for midlertidig eller længerevarende opbevaring, tilbyder vi også lagerhoteller, som er til rådighed i både Odense og København. Her kan vi hjælpe med at finde netop den løsning, der passer bedst til dit firma.

 

Erhvervstransport med tryghed

Hos H.C. Andersens Transport ApS sætter vi altid kunden først. Det vigtigste for os er kundernes sikkerhed og tryghed omkring aftaler, der vedrører god og effektiv transport. Hvis du har lyst til at høre mere om H.C. Andersens Transport ApS’ erhvervstransport, så kontakt os allerede i dag på tlf. 28 88 88 80 eller på mail info@hca-t.dk og få et uforpligtende tilbud samt vejledning om din næste transport.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Ikke blot et transport firma

"H.C. Andersens Transport ikke er ikke et typisk transport firma. De kan udover at transportere jeres ting også pakke og opbevare dem i sikre omgivelser i deres lager i København – dette fandt jeg ud af, da vi havde udfordringer med at levere nogle varer til en kunde. Det er første, men ikke sidste gang jeg lader H.C. Andersen Transport hjælpe mig. Mine ejendele blev behandlet fint og forsigtigt. Personalet kom til tiden og alt foregik som det skulle. Effektive og flinke vognmænd, der er super gode til at pakke :) … " Nikolaj Ottesen – Katrines.com

Stor ros

"1000 tak for H.C. Andersens Transport. Vi har været meget tilfredse med den ekstraordinære service der blev ydet. Mig og min partner stod i den vanskelige situation med et transportfirma der aflyste os sidste øjeblik. Vi fik H.C. Andersens Transport anbefalet af en bekendt, hvilket var viste sig at blive en sand succes. Vi fik tilsendt en vogn med masser af plads til vores ting. " Alex – House of Appartments

Exceptionel service

"Vi har brugt H. C. Andersens Transport til flere forskellige lejligheder nu, hvor de bl.a. har pakket og transporteret kontor artikler for os. Vores vognmand var både effektiv, hjælpsom og super god til at kommunikere. De varmeste anbefalinger herfra!" Thomas Frank – Storbølle A/S