• Forside
  • Erhvervstransport
  • International transport
International transport

International transport

Hos H.C. Andersens Transport ApS er vi specialister i international transport

Med mange års erfaring inden for transportbranchen er H.C. Andersens Transport ApS dit sikre valg til din næste internationale transport. Vores firma tilbyder fragt af stykgods, pallegods, part loads, full loads, højværdi transporter og sværgods- og specialtransporter.

Samtlige af vores transportmuligheder er dækket af en tryghedsgaranti og en fuld forsikring. Det giver dig som kunde en tryghed for, at vi passer godt på din levering. Alle vores chauffører er fagligt stærke og erfarne med mange slags opgaver. Med vores internationale transport tilbyder vi en høj sikkerhed, så du kan tænke på andre ting. Det er vores garanti for, at dine effekter er i gode hænder.

Vores internationale transportservice er tilgængelig både for private og for erhverv og både som enkeltopgave og længerevarende samarbejde. Ved alle vores transporter, der omhandler internationale specialtransporter, indhenter vi den nødvendige dokumentation, så du ikke skal sørge for noget.   

 

Ved akut behov for international transport

Som virksomhed i Danmark ved vi, hvor vigtigt det er at nå ud til vores kunder og samarbejdspartnere. H.C. Andersens Transport ApS tilbyder derfor også international kurerservice, hvis din virksomhed skulle have behov for en hurtig leverance. Alle vores køretøjer er klargjort med det nyeste udstyr, så din levering kommer fra A til B hurtigst muligt. Din levering vil altid være hos vores nøje udvalgte chauffører, og du har selvfølgelig bilen for dig selv for at undgå unødvendige stop undervejs. Vores kurerservice tilbydes også nationalt, og vi dækker hele landet.

Læs mere om vores kurerservice her. 

 

H.C. Andersens Transport ApS’ logistikløsninger

Med H.C. Andersens Transport ApS som din logistikvirksomhed er dit firma i trygge hænder. Vi går op i vores arbejde og tilbyder mange forskellige løsninger og tilpasser også gerne en til dig. Vi tilbyder en komplet pakke med alt fra gods- og/eller pakketransport, lagerhotel og specialløsninger til enkelte elementer.

Ved alle vores services har du mulighed for at oprette en samarbejdsaftale om et kortere eller længerevarende projekt. Med en samarbejdsaftale opnår du endnu flere af vores fordele.

Læs mere om logistikløsninger her.

 

H.C. Andersens Transport ApS er din betroede partner ved international transport 

Ring til H.C. Andersens Transport ApS allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste internationale transport. Vi rådgiver vores kunder om alle vores logistiske løsninger, transportmuligheder og services. Vores medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål på tlf. 28 88 88 80 eller på mail info@hca-t.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Stor ros

"1000 tak for H.C. Andersens Transport. Vi har været meget tilfredse med den ekstraordinære service der blev ydet. Mig og min partner stod i den vanskelige situation med et transportfirma der aflyste os sidste øjeblik. Vi fik H.C. Andersens Transport anbefalet af en bekendt, hvilket var viste sig at blive en sand succes. Vi fik tilsendt en vogn med masser af plads til vores ting. " Alex – House of Appartments

Ikke blot et transport firma

"H.C. Andersens Transport ikke er ikke et typisk transport firma. De kan udover at transportere jeres ting også pakke og opbevare dem i sikre omgivelser i deres lager i København – dette fandt jeg ud af, da vi havde udfordringer med at levere nogle varer til en kunde. Det er første, men ikke sidste gang jeg lader H.C. Andersen Transport hjælpe mig. Mine ejendele blev behandlet fint og forsigtigt. Personalet kom til tiden og alt foregik som det skulle. Effektive og flinke vognmænd, der er super gode til at pakke :) … " Nikolaj Ottesen – Katrines.com

Exceptionel service

"Vi har brugt H. C. Andersens Transport til flere forskellige lejligheder nu, hvor de bl.a. har pakket og transporteret kontor artikler for os. Vores vognmand var både effektiv, hjælpsom og super god til at kommunikere. De varmeste anbefalinger herfra!" Thomas Frank – Storbølle A/S