• Forside
  • Kundeservice
  • Job som vognmand
job som gulvmand

Job som vognmand

Et job som vognmand byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, men man møder også en masse forskellige mennesker. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal have transporteret deres ting. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at snakke med folk, som man kommer ud til.

En god vognmand kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og han formår at fremstå professionel selv i udfordrende situationer. Dette gælder uanset om det er en stor eller mindre service, der skal foretages.


Hvad indebærer et job som vognmand?

Et job som vognmand indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god vognmand fungerer som transport-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal vognmanden klare osv.
 

Jobbets indhold

Et job som vognmand har også andre afskygninger og det er derfor vigtigt at kunne sætte sig ind i kundens ønsker. Hos. H.C. Andersens Transport ApS sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som vognmand hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Transport ApS går vi op i at vores medarbejdere er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye medarbejdere på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver vores vognmænd de nødvendige midler til at beskytte deres ryg ved tunge løft og lignende, og dermed undgår vi unødige skader, mens vi er på arbejde. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som vognmænd.
 

Kunne du tænke dig at blive vognmand?

Hvis du synes, at jobbet som vognmand lyder spændende efter at have læst ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere. Du kan kontakte os på tlf. 28 88 88 80 eller på mailen info@hca-t.dk.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Ikke blot et transport firma

"H.C. Andersens Transport ikke er ikke et typisk transport firma. De kan udover at transportere jeres ting også pakke og opbevare dem i sikre omgivelser i deres lager i København – dette fandt jeg ud af, da vi havde udfordringer med at levere nogle varer til en kunde. Det er første, men ikke sidste gang jeg lader H.C. Andersen Transport hjælpe mig. Mine ejendele blev behandlet fint og forsigtigt. Personalet kom til tiden og alt foregik som det skulle. Effektive og flinke vognmænd, der er super gode til at pakke :) … " Nikolaj Ottesen – Katrines.com

En fed oplevelse hver gang

"H.C. Andersens Transport leverer altid god service og de er altid fleksible. Mine møbler blev afhentet og leveret som de skulle. Hvis I skal bruge privattransport, så kan i trygt overlade jeres ting til H.C. Andersens Transport. " Lasse Pedersen - Mester Murer ApS

Exceptionel service

"Vi har brugt H. C. Andersens Transport til flere forskellige lejligheder nu, hvor de bl.a. har pakket og transporteret kontor artikler for os. Vores vognmand var både effektiv, hjælpsom og super god til at kommunikere. De varmeste anbefalinger herfra!" Thomas Frank – Storbølle A/S

Flot resultat til tiden og til den aftalte prisDygtige vognmænd med et smil på læben

"Jeg vil gerne takke jeres dygtige vognmænd for den service de har ydet. De har været effektive og produktive hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert anbefale H.C. Andersen Transport til min familie og venner. " Gustav Aller – Skousen A/S