Kurertransport

Kurertransport

Når du står og mangler kurertransport her og nu, så har du altid H.C. Andersens Transport ApS lige ved hånden. Vi finder øjeblikkeligt en vogn, der passer til din opgave.

Vi tilbyder kurer transport til levering af alt fra dokumenter/breve, pakker og palle- og stykgods. Vores fleksible vognpark og dygtige vognmænd sørger for, at vi sammen finder en fornuftig samarbejdsgang.

Vi er i stand til at varetage en efterspørgsel på kurertransport med kort varsel.

 

Det vigtigste er overholdelse af leveringstiden og en sikker levering

Vi har stor erfaring med kurertransport af hasteleveringer. Det er vores fornemmeste opgave at få leveringen frem til destinationen til tiden uden at beskadige din forsendelse.

Vi anvender navigationssystemer i alle vores biler, så vi nemt finder den hurtigste rute – uanset hvor forsendelsen skal leveres og vi udvikler løbende vores systemer i takt med vores kunders krav. På den måde kan vi tilbyde dig den allerbedste kurer service.

 

Vores kurerservice indebærer følgende:

  • Sikker transport - værdigods
  • Konkurrencedygtige priser
  • Dør-til-dør
  • Opdateringer fra start til slut på din levering
  • Book 24 timer i døgnet alle årets dage
  • Tryghedsgaranti
  • Lagerhotel
  • Specialløsninger
  • Full service - ned- og udpakning

H.C. Andersens Transport ApS er et sikkert valg, når du har brug for kurerforsendelse. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på 28 88 88 80 eller info@hca-t.dk. Det er uanset om det drejer sig om en enkelt kurertjeneste eller du er på udkig efter en samarbejdsaftale med et kurerfirma.

 

Hvad koster kurertransport?

H.C. Andersens Transport ApS er klar til af talte en fast pris på din kurertransport.

Gennem en indledende samtale afdækker vi, hvilken opgave der er tale om. Er det en hastesag, hvad skal leveres, hvor lang er turen etc. Vi er af den overbevisning, at du ikke skal betale for mere, end hvad vi bruger af tid på opgaven. Derfor kan du være sikker på, at du hos os får konkurrencedygtige priser.

 

Dør-til-dør levering - Vi kommer og afhenter hos jer og leverer til den ønskede destination

H.C. Andersens Transport ApS er fleksible og effektive - uden at vi går på kompromis med vores velkendte service. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os på 28 88 88 80 eller info@hca-t.dk. Vi gør din kurertransport til en god historie.

Hos os er ”At transportere er at leve” og vi glæder os til, at gøre din kurertransport til en god historie.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

En fed oplevelse hver gang

"H.C. Andersens Transport leverer altid god service og de er altid fleksible. Mine møbler blev afhentet og leveret som de skulle. Hvis I skal bruge privattransport, så kan i trygt overlade jeres ting til H.C. Andersens Transport. " Lasse Pedersen - Mester Murer ApS

Flot resultat til tiden og til den aftalte prisDygtige vognmænd med et smil på læben

"Jeg vil gerne takke jeres dygtige vognmænd for den service de har ydet. De har været effektive og produktive hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert anbefale H.C. Andersen Transport til min familie og venner. " Gustav Aller – Skousen A/S

Ikke blot et transport firma

"H.C. Andersens Transport ikke er ikke et typisk transport firma. De kan udover at transportere jeres ting også pakke og opbevare dem i sikre omgivelser i deres lager i København – dette fandt jeg ud af, da vi havde udfordringer med at levere nogle varer til en kunde. Det er første, men ikke sidste gang jeg lader H.C. Andersen Transport hjælpe mig. Mine ejendele blev behandlet fint og forsigtigt. Personalet kom til tiden og alt foregik som det skulle. Effektive og flinke vognmænd, der er super gode til at pakke :) … " Nikolaj Ottesen – Katrines.com

Exceptionel service

"Vi har brugt H. C. Andersens Transport til flere forskellige lejligheder nu, hvor de bl.a. har pakket og transporteret kontor artikler for os. Vores vognmand var både effektiv, hjælpsom og super god til at kommunikere. De varmeste anbefalinger herfra!" Thomas Frank – Storbølle A/S