• Forside
  • Kurertransport
  • Kurerkørsel
Kurerkørsel

Kurerkørsel

Hos H.C. Andersens Transport ApS er vi hurtige og pålidelige

Hos H.C. Andersens Transport ApS arbejder vi gerne hurtigt for vores kunder. Hvis du har en sag, der haster, og har brug for en kurerservice, så er vi dit kurerfirma. Vi servicerer både private og erhverv med hurtig kurerservice, hvad enten der er tale om brev, pakker eller pallegods.

Vi ved, at vores kunder ofte har brug for en hurtig levering af deres forsendelser, og vi er derfor hurtigt omstillingsparate og fleksible for at imødekomme dine behov. Vores kurerchauffører leverer både til ind- og udland afhængig af dine eller din virksomheds behov.

 

Moderne udstyr og fagligt stærke medarbejdere

Alle vores kurerchauffører kører i biler, der er udstyret med navigationssystemer, der finder den hurtigste vej til alle adresser. Vores kurertjeneste tilbydes i hele landet, og vi garanterer en sikker og hurtig levering lige til døren. Med vores kurer service har du hele bilen for dig selv. Dette er din sikkerhed for, at din pakke ikke bortkommer eller bliver beskadiget undervejs. Vi henter din forsendelse og tilpasser vores kurerkørsel efter dine specifikke behov. Vi sørger altid for, at forsendelsen ankommer på det aftalte sted på det rette tidspunkt.

H.C. Andersens Transport ApS er din løsning til en nem, tryg og effektiv kurerservice. Vi sporer alle vores pakker med Track & Trace, så vores kunder altid er informeret om, hvor deres kurerforsendelse befinder sig. Dette giver både dig og os en tryghed for leveringen.

 

Hos H.C. Andersens Transport ApS har vi mange services

Udover kurerkørsel tilbyder vi også alle vores kunder:

  • Enkeltgenstandstransport
  • Palletransport
  • Specialløsninger
  • Samarbejdsaftaler

Hos H.C. Andersens Transport ApS kan du vælge nogle eller alle vores services. Alle vores løsninger bliver tilpasset efter dine behov, så du ikke skal gå på kompromis med din transport. Hvis du har brug for specialløsninger tilbyder vi råd og vejledning omkring dine ønsker og behov.

 

H.C. Andersens Transport ApS – din samarbejdspartner

Hvad enten du har behov for en enkelt kurerkørsel, eller om du har brug for flere, så har vi en løsning til dig. Du kan med fordel oprette en samarbejdsaftale, hvor du vil opnå endnu flere fordele. Dette gælder med alle vores services.

 

At løse kundens behov er vores mål

God kundeservice, sikkerhed og høj kvalitet er alt sammen en del af vores kurerservice. Vi sætter en ære i vores kundeservice, og vi følger altid op på kundens ønsker og behov. Vores kurerservice er inklusiv en tryghedsgaranti og fuld forsikring. Det er din garanti for en tryg levering.

Læs mere her om vores transportservice i hele Danmark.

 

H.C. Andersens Transport ApS leverer effektiv kurerkørsel

Hvis du vil vide mere om H.C. Andersens Transport ApS som kurerservice, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 28 88 88 80 eller på vores mail info@hca-t.dk. Du kan også vælge at udfylde vores formular, så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe med at opfylde dine behov og ønsker for din næste transport.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Exceptionel service

"Vi har brugt H. C. Andersens Transport til flere forskellige lejligheder nu, hvor de bl.a. har pakket og transporteret kontor artikler for os. Vores vognmand var både effektiv, hjælpsom og super god til at kommunikere. De varmeste anbefalinger herfra!" Thomas Frank – Storbølle A/S

Ikke blot et transport firma

"H.C. Andersens Transport ikke er ikke et typisk transport firma. De kan udover at transportere jeres ting også pakke og opbevare dem i sikre omgivelser i deres lager i København – dette fandt jeg ud af, da vi havde udfordringer med at levere nogle varer til en kunde. Det er første, men ikke sidste gang jeg lader H.C. Andersen Transport hjælpe mig. Mine ejendele blev behandlet fint og forsigtigt. Personalet kom til tiden og alt foregik som det skulle. Effektive og flinke vognmænd, der er super gode til at pakke :) … " Nikolaj Ottesen – Katrines.com

Stor ros

"1000 tak for H.C. Andersens Transport. Vi har været meget tilfredse med den ekstraordinære service der blev ydet. Mig og min partner stod i den vanskelige situation med et transportfirma der aflyste os sidste øjeblik. Vi fik H.C. Andersens Transport anbefalet af en bekendt, hvilket var viste sig at blive en sand succes. Vi fik tilsendt en vogn med masser af plads til vores ting. " Alex – House of Appartments