Privat transport

Afdeling for privat transport

H.C. Andersens Transport ApS kan løse alle transportopgaver

Har du brug for privat transport af dine ting? Så kan H.C. Andersens Transport ApS med garanti hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for transport, og der er ikke den transportopgave, vi ikke kan hjælpe dig med. Vores effektive og kompetente vognmænd sørger for, at dine ting bliver transporteret sikkert og forsvarligt til det aftalte sted.

 

Hos os er god service og kvalitet altid i højsædet

Efter mange år i branchen, ved vi, hvad vores kunders ønsker og behov er. Vi leverer derfor altid god service, hvor et af nøgleordene er fleksibilitet. Du skal ikke tilpasse dig os, vi tilpasser os dig. Det betyder, at vi afhenter og afleverer dine ting, når og hvor det passer dig. Derudover har vi tryghedsgaranti og fuld forsikring, så du kan trygt overlade dine ting til os, velvidende at de kommer sikkert og forsvarligt frem som aftalt.

 

Vi vil med glæde hjælpe dig med godstransport privat

Hos H.C. Andersens Transport ApS har vi det rette udstyr og dygtige vognmænd, der kan hjælpe dig med transport af dine ting, uanset hvor meget eller lidt det drejer sig om. Herunder får du et overblik over nogle af de typer gods, vi kan transportere for dig:

  • Stykgods
  • Partigods

 

H.C. Andersens Transport ApS kan hjælpe dig med mere end blot transport

Udover vores kernekompetence, der er sikker og forsvarlig transport, så kan vi også være behjælpelige med komplette løsninger. Det betyder, at vi udover transport også kan tilbyde at pakke og opbevare dine ting på et af vores lagerhoteller i enten København eller Odense. Begge vores lagerhoteller er videoovervågede, alarmsikrede og beskyttet mod skadedyr, så du er sikker på, at dine ting hverken bliver beskadiget eller stjålet.

Du kan læse mere om vores lagerhoteller her.

Nedenfor kan du se en oversigt over de forskellige services vi tilbyder, der ligeledes kan sammensættes til en komplet løsning, som er skræddersyet dit behov:

  • Tryghedsgaranti
  • Fuld forsikring
  • Enkeltgenstandstransport
  • Palletransport
  • Specialløsninger
  • Lagerhotel

 

Har du brug for privat transport, så lad H.C. Andersens Transport ApS hjælpe dig

H.C. Andersen Transport ApS er det sikreste valg, når du mangler privat transport af ting. Vi kan enten nøjes med blot at hjælpe dig med transporten, men vi kan også tilbyde dig komplette løsninger med pakning og opbevaring på et af vores lagerhoteller. Uanset, hvad dit behov er, så kan vi med garanti hjælpe dig. Kontakt os på tlf. 28 88 88 80 eller send en mail på info@hca-t-.dk for at høre nærmere eller for et uforpligtende tilbud.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

En fed oplevelse hver gang

"H.C. Andersens Transport leverer altid god service og de er altid fleksible. Mine møbler blev afhentet og leveret som de skulle. Hvis I skal bruge privattransport, så kan i trygt overlade jeres ting til H.C. Andersens Transport. " Lasse Pedersen - Mester Murer ApS

Flot resultat til tiden og til den aftalte prisDygtige vognmænd med et smil på læben

"Jeg vil gerne takke jeres dygtige vognmænd for den service de har ydet. De har været effektive og produktive hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert anbefale H.C. Andersen Transport til min familie og venner. " Gustav Aller – Skousen A/S