• Forside
 • Transportfirma
 • Transport tilbud
Transport tilbud

Transport tilbud

Få et godt tilbud på din transport med H.C. Andersens Transport ApS 

Hos H.C. Andersens Transport ApS er du sikret en fagligt stærk og professionel service, der gør, at du trygt kan overlade dine ejendele hos os. Leder du efter et godt tilbud på transport, så behøver du ikke lede længere. Vi har masser af erfaring, og vi ved, at kundens tilfredshed er det vigtigste. Derfor garanterer vi, at vi overholder alle aftaler og deadlines, ligesom vi står inde for sikkerheden af dine ejendele.

 

God og professionel service 

H.C. Andersens Transport ApS opererer i hele landet og uanset, hvor du bor, så går vi ikke på kompromis med kvalitet og service. Dette gælder også uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde. Derfor kan du trygt få et uforpligtende transporttilbud allerede i dag, hvor vores kompetente rådgivere sidder klar til at vejlede dig. Hos H.C. Andersens Transport ApS har vi altid kunden i første række, og du kan være sikker på at få en god og professionel service.

Vi tilbyder følgende ydelser til vores erhvervskunder:

 • Logistik
 • Godstransport
 • Specialtransport
 • International transport

Vi kan også hjælpe med at nedpakke og udpakke i forbindelse med erhvervstransport, ligesom vi tilbyder opbevaring, hvis der er behov for det.

Du kan læse mere uddybende om, hvad vi kan gøre for dig ved at klikke her. 

Vi tilbyder følgende til vores privatkunder:

 • Specialløsninger
 • Palletransport
 • Lagerhotel til opbevaring
 • Enkeltgenstandstransport
 • Afsending og levering af møbler samt auktionsgenstande.

Er du privatkunde, kan du her læse mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

 

Altid fast pris

Med H.C. Andersens Transport ApS kan du være sikker på, at den pris vi aftaler, er den endelige. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer og tillæg, og du skal ikke være bekymret om, hvorvidt der opstår nogle overraskelser. Kunden er førsteprioritet for os, og derfor giver vi altid en fast pris. Du vælger selv, om du vil betale efter timepris, eller om du vil have en fast pris fra start. Uanset hvad så er du sikker på, at du ikke støder på nogle uforudsete regninger og tillæg.

 

Få et uforpligtende transport tilbud

Hos H.C. Andersens Transport har vi markedets bedste service, men også markedets bedste priser. Det har vi, fordi vi stiler efter at gøre din transport til en god historie. Du kan derfor, ganske uforpligtende, kontakte os for at få et transport tilbud, der passer til netop dit behov. Sammen finder vi en løsning, som du med sikkerhed vil blive tilfreds med. Til vores erhvervskunder tilbyder vi også faste samarbejdsaftaler, så du slipper for besværet ved at finde et godt tilbud hver gang, du har brug for et transportfirma. Du kan træffe os på tlf. 28 88 88 80 eller på mail info@hca-t.dk.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Exceptionel service

"Vi har brugt H. C. Andersens Transport til flere forskellige lejligheder nu, hvor de bl.a. har pakket og transporteret kontor artikler for os. Vores vognmand var både effektiv, hjælpsom og super god til at kommunikere. De varmeste anbefalinger herfra!" Thomas Frank – Storbølle A/S

Stor ros

"1000 tak for H.C. Andersens Transport. Vi har været meget tilfredse med den ekstraordinære service der blev ydet. Mig og min partner stod i den vanskelige situation med et transportfirma der aflyste os sidste øjeblik. Vi fik H.C. Andersens Transport anbefalet af en bekendt, hvilket var viste sig at blive en sand succes. Vi fik tilsendt en vogn med masser af plads til vores ting. " Alex – House of Appartments

Ikke blot et transport firma

"H.C. Andersens Transport ikke er ikke et typisk transport firma. De kan udover at transportere jeres ting også pakke og opbevare dem i sikre omgivelser i deres lager i København – dette fandt jeg ud af, da vi havde udfordringer med at levere nogle varer til en kunde. Det er første, men ikke sidste gang jeg lader H.C. Andersen Transport hjælpe mig. Mine ejendele blev behandlet fint og forsigtigt. Personalet kom til tiden og alt foregik som det skulle. Effektive og flinke vognmænd, der er super gode til at pakke :) … " Nikolaj Ottesen – Katrines.com