• Forside
  • Transportfirma
  • Transportfirma Jylland
Transportfirma Jylland

Transportfirma Jylland

Vi er dit transportfirma Jylland

Både som virksomhed og privatperson er det vigtigt at kunne overlade sine varer eller ejendele til et transportfirma, man stoler på. I H.C. Andersens Transport ApS forstår vi vigtigheden af dette, og vi går derfor aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, kvalitet eller overholdelse af aftaler.

 

Dit lokale transportfirma Jylland

Som lokalt transportfirma Jylland forstår vi at sætte os ind i vores kunders behov og ønsker. Vi tilpasser vores transport, håndtering og levering til netop dine ønsker og behov, så dine varer eller ejendele bliver transporteret bedst muligt. Du kan derfor trygt lade os transportere alt lige fra stykgods, store varepartier, palletransport, dine private ejendele eller noget helt andet. Uanset transportform tilbyder vi altid:

  • Specialløsninger
  • Enkeltgenstandstransport
  • Fuld forsikring
  • Tryghedsgaranti
  • Kurerservice
  • Nedpakning og udpakning
  • Samarbejdsaftaler

Hos H.C. Andersens Transport ApS tilpasser vi transporten til dine behov og ønsker, og vi er derfor fleksible med varerne, der skal transporteres - uanset hvornår og hvor de skal transporteres, om det er transport Nordjylland eller noget helt tredje. Vi er din kurerkørsel Jylland.

 

Vi tilbyder også lagerhoteller

Transport indebærer ofte også opbevaring. Derfor tilbyder H.C. Andersens Transport ApS også opbevaring af dine varer eller ejendele i vores lagerhoteller. Alle vores lagerhoteller er videoovervåget, alarmsikret og beskyttet mod skadedyr så du er sikker på, at dine ejendele bliver opbevaret trygt og sikkert.

Du kan læse mere om vores lagerhoteller her.

 

Vi samler på samarbejdsaftaler indenfor erhverv

Vores ambition er at levere den bedst mulige transport for alle vores kunder og ved hver eneste levering, hvilket har betydet mange tilfredse kunder og faste samarbejdsaftaler. Vi ønsker både nye kunder og i lige så høj grad tilbagevendende kunder og derfor går vi aldrig på kompromis med vores transport. Vi tilbyder derfor også alle former for transport indenfor erhverv samt fordelagtige samarbejdsaftaler, så du ikke er i tvivl om, at vi er dit rette transportfirma. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.  

 

H.C. Andersens Transport ApS – Vi gør din transport til en god historie

Hos H.C. Andersens Transport ApS tilbyder vi effektiv og pålidelig transport af varer i Jylland. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål til vores transportfirma Jylland eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28 88 88 80 eller på mail info@hca-t.dk. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at gøre din transport til en god historie.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din transport

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Stor ros

"1000 tak for H.C. Andersens Transport. Vi har været meget tilfredse med den ekstraordinære service der blev ydet. Mig og min partner stod i den vanskelige situation med et transportfirma der aflyste os sidste øjeblik. Vi fik H.C. Andersens Transport anbefalet af en bekendt, hvilket var viste sig at blive en sand succes. Vi fik tilsendt en vogn med masser af plads til vores ting. " Alex – House of Appartments

Ikke blot et transport firma

"H.C. Andersens Transport ikke er ikke et typisk transport firma. De kan udover at transportere jeres ting også pakke og opbevare dem i sikre omgivelser i deres lager i København – dette fandt jeg ud af, da vi havde udfordringer med at levere nogle varer til en kunde. Det er første, men ikke sidste gang jeg lader H.C. Andersen Transport hjælpe mig. Mine ejendele blev behandlet fint og forsigtigt. Personalet kom til tiden og alt foregik som det skulle. Effektive og flinke vognmænd, der er super gode til at pakke :) … " Nikolaj Ottesen – Katrines.com

Exceptionel service

"Vi har brugt H. C. Andersens Transport til flere forskellige lejligheder nu, hvor de bl.a. har pakket og transporteret kontor artikler for os. Vores vognmand var både effektiv, hjælpsom og super god til at kommunikere. De varmeste anbefalinger herfra!" Thomas Frank – Storbølle A/S